Serkan Çayoğlu'nun Ardından Aytaç Şaşmaz'dan da Kötü Haber Geldi

Serkan Çayoğlu'nun Ardından Aytaç Şaşmaz'dan da Kötü Haber Geldi

Serkan Çayoğlu ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer alacağı İlk Göktürk filmi gündem olmuştu. Bunun ardından filminin duyurusu ile birlikte Aytaç Şaşmaz'dan kötü haber geldi. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Filmin hazırlıkları devam ederken gündeme gelen haberler herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiye göre Serkan Çayoğlu’nun projeden ayrıldığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz'ın da kadrodan ayrıldığı söyleniyor.

Aytaç Şaşmaz Hakkında Şok İddia

Aytaç Şaşmaz Söz ve Hekimoğlu dizileri ile kariyer merdivenlerini tırmandı. Bunun ardından Baht Oyunu dizisi ile birlikte kariyerinde büyük sıçrama yaşayan yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz, yapımcıların yeni gözdesi oldu. Baht Oyunu dizisi final yaptıktan hemen sonra tercihini dizi değil filmden yana kullanana yetenekli oyuncu Aytaç Şaşmaz, İlk Göktürk isimli film ile anlaşma sağladı. Duyurusu aylar önce yapılan İlk Göktürk filmi şimdiden merak söz konusu oldu. Ayrıca Aytaç Şaşmaz’ın yanı sıra Serkan Çayoğlu ile de anlaşma sağlayan film ile alakalı şok edici gelişmeler yaşandı. Alınan bilgiye göre senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde iki oyuncu başrolü paylaşacaktı. Aytaç Şaşmaz İlk Göktürk filminde İstemi Yabgu karakterine hayat verecekti. Yapılan iddialara göre Serkan Çayoğlu'nun filmden ayrıldığı söyleniyor. Hatta Serkan Çayoğlu'nun Ardından Aytaç Şaşmaz'ın da projeye elveda dediği öne sürüldü.