Star Yeni Dizisiyle Final Sinyalleri Veriyor! Benim Hayatım Hayranları Çok Üzülecek..

Star Yeni Dizisiyle Final Sinyalleri Veriyor! Benim Hayatım Hayranları Çok Üzülecek..

Star TV dizisi Benim Hayatım sezona hızlı bir başlangıçta bulunsa da istediğini bir türlü alamıyor. Bu dizide bu sezon yayınlanan birçok dizi gibi reyting sıkıntısıyla boğuşmak zorunda kalıyor. Her an final kararı gelebileceği belirtiliyor.

A+A-

Son zamanlarda neredeyse hiçbir dizisi tutmayan Star TV'de  yeni bir proje daha başlamıştı. Adı Beni Hayatım olan dizi ilk başlarda kadrosu ile dikkatleri üzerine çekip, sosyal medyada kısa bir zaman boyunca konuşulsa da, bu iddiasını çabuk kaybetti. Dizinin reytingleri o kadar aşağı indi ki, izleyicileri verilecek final kararını beklemeye başladı.

Benim Hayatım dizisi final sinyalleri veriyor!

Benim Hayatım dizisi reyting listelerine baktığımızda neredeyse ilk bölümünden bu yana final sinyalleri vermeye başladı. Özellikle Teşkilat ve Yargı gibi çok büyük reyting oranlarına sahip iki dev projenin arasında kalması Benim Hayatım'ın işini daha çok zorlaştırıyor. Benim Hayatım dizisi finale git gide daha da çok yaklaşıyor.

Benim Hayatım'ın kurtuluşu için son günler...

Benim Hayatım dizisinin final tehlikesinden kurtulması için çok acil bir şekilde reytinglerini toparlaması gerekiyor. Çoğu zaman TOTAL listesinde ilk 10 proje arasına bile adını yazdıramayan Benim Hayatım'dan çok büyük bir atak beklenmese de, en azından reyting sıralamasında adını birkaç basamak daha yukarı taşıması şart gibi görünüyor.