Survivor Yarışmacısı Adem Kılıççı Hakkındaki Gerçekler Ortaya Çıktı!

Survivor Yarışmacısı Adem Kılıççı Hakkındaki Gerçekler Ortaya Çıktı!

Survivor Adem ile alakalı ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşkına çevirdi. Survivor'da en çok konuşulan isimler arasında yer alan Adem Kılıççı sosyal medyayı bomba gibi salladı. Adem'in hayranları duydukları karşısında şok yaşadı. İşte haberin tüm detayları...

A+A-

Survivor yarışmasına katılan Adem Kılıççı kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde yetenekli yarışmacı Adem Kılıççı için çoğu kişi şampiyon gözüyle bakıyor. Magazin gündemine de sık sık düşen Ağrı doğumlu Adem Kılıççı hakkında ortaya çıkan gerçekler ise hayranlarını adeta şaşkına çevirdi.İşte Adem Kılıççı hakkındaki tüm gerçekler.

Adem Kılıççı Kimdir?

Survivor yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Adem Kılıççı ilk etapta haftalık olarak Survivor'dan 7 buçuk bin alması ile gündeme gelmişti. Ağrı doğumlu olan Adem Kılıççı'nın coky küçük yaşlarda boksa ilgi duyduğu ortaya çıktı. Bunun dışında küçük yaşlarda ilgi duyduğu boks sayesinde bugünlere geldiği de ortaya çıktı. Adem Kılıççı'nın çok küçükken ünlü olacağını söylediği de biliniyor. Alınan bilgiler neticesinde Adem Kılıççı'nın 6 yaşında ağaçlara yumruk atarak spor yaptığı da söyleniyor.

Adem Kılıççı'ya Yoğun İlgi

36 yaşında olan Adem Kılıççı sosyal medyada da adeta gündem oldu. Yetenekli yarışmacının Survivor'u kazanacağı da belirtiliyor. Adem Kılıççı hayranları Survivor All Star yarışmasının kazananı belli olduğunu söylüyor. Fakat Ogeday'ın da en az Adem Kılıççı kadar güçlü olması gözlerden kaçmadı. Yetenekli yarışmacının küçük yaşlarda boksa ilgi duyması ve bugünlere kadar gelmesi herkesi şaşkına çevirdi.