Teşkilat Dizisi Fırtına Gibi Geliyor! Rakiplerine Hodri Meydan Dedi..

Teşkilat Dizisi Fırtına Gibi Geliyor! Rakiplerine Hodri Meydan Dedi..

Teşkilat dizisinin yeni bölümünün başlamasına saatler kaldı. Heyecanla beklenen dizi bu bölümüyle de adeta fırtınalar estirecek. Dizinini her dakikasında seyirci bol aksiyonlu anlar yaşayacak. İşte tüm detaylar...

A+A-

Kadrosunda birçok iddialı oyuncuyu bulunduran Teşkilat dizisi her pazar olduğu gibi bu akşamda izleyicilerinin karşısına çıkacak. Her hafta aksiyonlu sahneleriyle seyircilerine çok keyifli anlar yaşatan Teşkilat dizisinin heyecan  bugünde hiç durmadan artacak. Dizi yeni bölümüyle beraber birçok gelişmeye de yol açmaya hazırlanıyor.

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Muhteşem ekip Suriye’de planladıkları operasyonun çok başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından gemi saldırısının arkasında olan bütün düşmanları yakalamak için iş başına geçmiştir. Ekip artık tüm dikkatini bu konu için toplamıştır.

Saldırının asıl suçlusu olan Ariel’e yakalamak sanıldığı kadar kolay değildir çünkü Ariel İsrail’e kaçıp ortadan bir anda kaybolmuştur. Ariel’i yakalmayı kafasına koyan ekip , hedeflere ulaşmanın tek yolunun İsrail’de hapishanede bulunan Ariel’in eski şoförünü ele geçirmekten geçtiğinde karar kılar.  Hapishaneye sızmayı başaran Hakkı ve Hulki’yi çok zorlu bir mücadele beklemektedir. 

Teşkilat yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında olacak!