Teşkilat Dizisinde Herkesi Gözyaşlarına Boğan Ayrılık! TRT Ayrılık Haberini Doğruladı..

Teşkilat Dizisinde Herkesi Gözyaşlarına Boğan Ayrılık! TRT Ayrılık Haberini Doğruladı..

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, her hafta izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ederken; 69. Bölüm sonrasında inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Diziye veda ediyor.

A+A-

İlk bölümünden beri ekranlardaki yerini koruyan ve yayınlanan her yeni  bölümünde izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran dizi Teşkilat’ın, son yayınlanan bölümü epey konuşuldu. 69. Bölümüyle ekranlara gelen dizide ilginç bir detay ortaya çıktı. İşte o herkesi şaşkına çeviren detay…

ÜNLÜ OYUNCU TEŞKİLAT DİZİSİNE VEDA MI EDİYOR?

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Serdar Yeğin’in başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisi son bölümünde yine nefesleri kesti. Oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusuyla izleyiciden tam not almayı başaran dizideki gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni sezona yeni başlangıçlar yaparak başlayan Teşkilat dizisinde tekrar bir değişiklik yaşanacağı öğrenildi. Kadrodan birinin çıkarılacağı zaten bir süredir gündemdeyken ayrılık, bu haberle kesinleşmiş oldu. İzleyiciyi şoka uğratan bu gelişme, sevenleri tarafından kim veda edecek sorusunu gündeme getirdi. Kulislerde konuşulan iddialara göre Ekfar Baba rolünü canlandıran Gürkan Uygun diziye veda edecek. Bir önceki sezon Yıldırım karakteriyle ekran karşısına çıkan Gürkan Uygun bu sezonda sürpriz bir gelişme ile ekranlardaki yerine kaldığı yerden devam etmişti. Son bölümde geçen ‘Efkar Baba veda mı edecek?’ ifadelerinin yer aldığı bir sahne, önümüzdeki günlerde yaşanacak vedanın iyice altını çizmiş oldu. Teşkilat 70. bölümü ile Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.