Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusuna Ulaşılamıyor! Teşkilat Dizisinin Çekimleri Durduruldu mu?

Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusuna Ulaşılamıyor! Teşkilat Dizisinin Çekimleri Durduruldu mu?

Teşkilat Dizisi TRT1'de Pazar gecesi oldukça başarılıydı. Konusu ve oyunculuk becerileri ile dikkat çeken bu dizi reytinglerde de etkileyici reytingler elde etti. Dizinin 26. bölümü 12 Aralık Pazar günü yayınlanacak.

A+A-

Dizinin oyuncusu Çağlar Ertuğrul (Çağlar Ertuğrul) ikinci sezonun ilk sezonunda başarılara imza atmaya devam ederek bir hafta mutluluk yaşadı. "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan Charal Erturul, Teşkilat dizisindeki Zelda rolüyle bu başarıyı elde etti...Aslında Deniz Bessa olarak Er'in ortağının aktörü etkili aksiyonları ve oyunculuğuyla sahneden sıyrılıyor. hayranlarını memnun eder.

Yeni bölümün organizasyonunda Serdar bir anda ortadan kayboldu...Libya'da büyük bir başarı elde ettikten sonra Ankara'ya dönen ekibi yeni sürprizler bekliyor. Yıldırım'ın yeni hamlesi Nemesis için sadece ilk adım değil, takım için de zorlu bir olayın başlangıcıdır. Yıldırım'a karşı büyük bir adım atan ekip, kendilerini tüm ülkeyi etkileyecek bir dizi olayın içinde buldu. Illdrum, büyük planını gerçekleştirmek için ülkeyi kaosa sürüklemek için düğmeye bastı.

Tüm bu süreç boyunca Zelda aniden ortadan kayboldu. Serdar zor bir dönüş yapmak zorundadır ve tüm ekibin başarılı olmaktan başka seçeneği yoktur.

'Teşkilat' heyecanlı yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20'de TRT 1'de ekrana gelecek.