Uğur Güneş’ten Alkışlanacak Hareket! O Kampanyaya Büyük Destek Geldi..

Uğur Güneş’ten Alkışlanacak Hareket! O Kampanyaya Büyük Destek Geldi..

Şimdilerde Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Davut karakteri ile gördüğümüz başarılı oyuncu Uğur Güneş kendi doğum gününde hayranlarından o kampanyaya destek istedi. Uğur Güneş’in bu kampanyası büyük ilgi gördü.

A+A-

Şimdilerde FOX ekranlarının final olacağı iddia edilen Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Davut karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Uğur Güneş bu dizide performansla dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Sevilen oyuncunun geçmişte yer aldığı birçok projesi gibi, bu dizide beğeniyle izleniyor. Dizi son zamanlarda reyting   sıkıntıları yaşasa da, bu problem çözüleceğe benziyor.

Uğur Güneş'ten doğum günü için alkışlanacak hareket!

Uğur Güneş kendi doğum günü için bir yardım kampanyası düzenleme kararı aldı. Oyuncunun bu kampanyasına büyük bir destek ve ilgi gösterildi. Uğur Güneş'in hayranları kendisini yalnız bırakmayarak kampanyaya yardım eli uzattı.

Oyuncu sosyal medyada ki açıklamalarında ” Sevgili ailem ve dostlarım…10 Kasım benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak.” ifadelerini kullandı. Bu paylaşıma kısa bir zamanda çok sayıda beğeni geldi.