Yargı Dizisi Adeta Reyting Dersi Verdi! Reytingleri Toz Duman Etti..

Yargı Dizisi Adeta Reyting Dersi Verdi! Reytingleri Toz Duman Etti..

Yargı dizisi geçtiğimiz akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizi yayınlanan bölümüyle hiçbir rakibine göz açtırmadan büyük bir reyting oranı yakaladı. Sevilen dizinin bugün açıklanan sonuçlara göre reytingleri toz duman ettiği ortaya çıktı.

A+A-

Yargı dizisi geçen akşam yine etkileyici bir bölümle izleyicilerinin karşısına çıktı. Sevilen dizi bu bölümünde yine yeni rekorlar yakalamayı başardı. Dizi en yakın rakiplerine bile göz açtırmayarak listeleri adeta toz duman etti. Seyirciler açıklanan sonuçlarla beraber dizinin başarısına bir kez daha şahit oldu.

Yargı dizisinden büyük reyting başarısı...

Yargı dizisi reytingleriyle büyük başarılar yakalamaya devam ediyor. Sevilen dizi açıklanan sonuçlara göre TOTAL listesinde Teşkilat'ın arkasında kalsa da, AB ve ABC listesinde zirvede yer alarak iki kategorinin birden sahibi oldu. Yani dizi kategori sayısı bakımından Teşkilat'tan daha başarılı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yargı dizisi Teşkilat'ı geçerek rakip tanımadığını gösterdi!

Yargı dizisi daha ilk sezonun, ilk bölümünden Teşkilat gibi çok büyük projelere ulaşabilen bir projeden daha yüksek reyting oranlarına ulaşarak iddiasını ve başarısını yeniden katladı. Dizi şimdilerde yüksek oranlara ulaşsa da, bu başarısını ilerleyen günlerde istikrarlı bir şekilde devam ettirebilip, ettirmeyeceği merak ediliyor. Bakalım Yargı dizisi TOTAL listesinde Teşkilat'ı yerinden edebilecek mi?