Kötü Kan Dizisi Ne Zaman Final Yapacak? Kötü Kan Dizisi Final Tarihi ve Günü..

NOW TV ekranlarının yeni dizisi Kötü Kan, reyting sorunları nedeniyle erken final yapma kararı aldı. Peki, Kötü Kan ne zaman final yapacak ve neden böyle bir karar alındı? İşte detaylar!

22 Ekim 2024 Salı 10:00

NOW TV’de 6 Eylül 2024 tarihinde izleyicisiyle buluşan Kötü Kan dizisi, oyuncu kadrosundaki Levent Ülgen, Damla Sönmez ve Ertan Saban gibi tanınmış isimlerle dikkat çekiyor. Ancak dizi, beklentilerin altında kalan reyting değerleri nedeniyle 6. bölümüyle birlikte ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kötü Kan Ne Zaman Final Yapacak?

Kötü Kan, 11 Ekim 2024 Cuma günü 6. bölümüyle final yapacak. Dizi, başlangıçta 5 bölümlük bir ön protokol ile yola çıktı. Ancak, ilk dört bölümde elde edilen reyting sonuçları, yapımcı ve kanalın beklentilerini karşılayamadı. Reyting değerleri 2.00-3.00 arasında dalgalanırken, 4. bölümde ortalama 2.34 reyting alması, dizinin geleceğini tehlikeye soktu. Bu düşüş, Kötü Kan'ın izlenme oranlarını yükseltememesi sonucunda final kararı alınmasına neden oldu.

Kötü Kan Neden Erken Final Yaptı?

Dizinin erken final yapmasının başlıca nedeni, cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını ve Arka Sokaklar gibi popüler yapımlar karşısında düşük reytingler elde etmesidir. Kötü Kan, bu dizilerin oldukça gerisinde kalarak, izleyici ilgisini kaybetti. Reytinglerin beklenen seviyeye ulaşmaması, yapımcılar tarafından bir karar alınmasına yol açtı.

Dizinin ilk bölümüyle birlikte merak uyandırması beklenirken, izleyici ilgisinin düşük kalması, projeye duyulan güveni sarstı. Düşük reytingler, kanalların dizilere olan yatırımını sorgulamasına neden olurken, Kötü Kan dizisinin 6. bölümünde final yapma kararı, bu nedenlerden dolayı kaçınılmaz hale geldi.