Euro 37,61 %-0,39
Dolar 33,97 %0,11
Sterlin 44,59 %-0,19
Altın 2.725 %-0,77

DenizBank'tan Faizsiz 25.000 TL Nakit Destek! 09.45'te Açıklandı

Denizbank'tan faizsiz kredi müjdesi geldi. 09.45'te tüm müşterileri için açıklama yapan Denizbank, %0 faizli 25.000 TL nakit destek ödemesi verecek.

para

Denizbank, müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla devreye girdi. Kurban Bayramı sonrasındaki ihtiyacı artan Denizbank müşterileri başvuru yapmaları durumunda 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi alabilecek. Denizbank’ın resmi web sitesinden bu sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre, 15.000 TL taksitli faizsiz nakit avans, 10 bin TL faizsiz kredi fırsatı sunulacak. Denizbank faizsiz kredi kampanyasına ilişkin başvuru şartları da açıklandı. İşte beklenen yeni ihtiyaç kredisi kampanyası…

Denizbank'tan Faizsiz Kredi Sürprizi

Kurban Bayramı tatilini memleketinde ya da sahil bölgelerinde geçiren vatandaşlar bayram dönüşüne geçti. Ancak bayramda harcamalar yüksek olunca dönüşte de nakit ihtiyacı arttı. Nakit ihtiyacı olanlar için sürpriz açıklama Denizbank’tan geldi. Denizbank, müşterilerine faizsiz kredi ve faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Bankanın sabah saatlerinde yaptığı açıklamaya göre 24 Haziran tarihine kadar başvurusunu yapanlara 0 faizli 10.000 TL kredi ve faizsiz 15.000 TL taksitli nakit avans sağlanacak.

Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler için başvuru detayları da belli oldu. Faizsiz kredi işlemleri mobildeniz uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Hem taksitli nakit avans hem de faizsiz kredi kampanyasına mobildeniz uygulamasına giriş yaparak katılabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri Değişiyor

Denizbank, 09.45'te duyurduğu müjdeli haberle birlikte başvuru tarihleri ile ilgili detayları da aktardı. Faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına başvurular 30 Haziran'a kadar devam edecek. Ancak faizsiz kredi kampanyasına son başvuru tarihi 24 Haziran olarak açıklandı. Yani başvuru yapmak isteyenlerin sadece 4 gün süresi var. Denizbank'ın aradığı şartları yerine getiren ve belirlenen süre içinde başvuru işlemlerini tamamlayan herkes kampanyadan yararlanabilecek.

Denizbank Faizsiz Kredi Şartları

Denizbank'tan faizsiz kredi alabilmek için aranan başvuru şartları da netleşti. Sadece Denizbank müşterileri bu kampanyadan yararlanabiliyor. 18 yaş üstü olmak, kredi notu 1200 puan ve üstü olmak ve aynı zamanda Denizbank kredi kartı ürünlerini kullanıyor olmak başvuru şartları arasında yer alıyor. Bu şartları taşıyorsanız mobildeniz uygulamasından belirlenen süre içinde başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Denizbank'ın sunduğu bu avantajlı fırsat, özellikle bayram sonrası artan nakit ihtiyacını karşılamak isteyen müşteriler için büyük bir kolaylık sağlıyor. Faizsiz kredi ve taksitli nakit avans seçenekleri ile müşteriler, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayarak finansal yüklerini hafifletebilirler. Denizbank'ın bu kampanyası, faizsiz finansman seçenekleri arayanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor

Yazar: Admin
Yorum Yaz
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
<