Euro 37,61 %-0,39
Dolar 33,97 %0,11
Sterlin 44,59 %-0,19
Altın 2.725 %-0,77

Bakanlıktan Vatandaşlara Kurban Bayramında Destek Eli! Kırmızı Et Fiyatları Yarı Yarıya Düşüyor!

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık fiyatlarındaki artış vatandaşları alternatif arayışlarına yöneltti. Zincir marketler, kırmızı et fiyatlarında indirim yaparak bayram alışverişlerini daha ekonomik hale getiriyor. ŞOK ve Tarım Kredi Market’in başlattığı indirim kampanyaları, vatandaşlara önemli avantajlar sunuyor.

ett

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık fiyatlarındaki artış birçok kişiyi alternatif arayışlara yöneltti. Kurban kesemeyen vatandaşlar, kırmızı et fiyatlarını araştırmaya başlarken, birçok market bayram kampanyalarını duyurmaya başladı. Zincir marketlerde yapılan kırmızı et indirimleri, vatandaşların buzluklarını doldurmasına yardımcı olup, bayrama etsiz girme riskini ortadan kaldırıyor. ŞOK marketin başlattığı indirim furyasına Tarım Kredi Market de katıldı.

Tarım Kredi Market Et İndirimi

Son dönemde et fiyatlarındaki artış, tüketicileri zor durumda bıraktı. Tarım Kredi Kooperatif Market, bu soruna çözüm getirerek kırmızı et fiyatlarında önemli bir düşüş sağladı. Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et fiyatlarında başlayan zam furyası, vatandaşlar arasında büyük tepkilere neden olmuştu. Evlerin olmazsa olmazı kırmızı etin fiyatları rekor seviyelere ulaşmışken, hükümetin yurt dışından kurbanlık ithalatı yaparak fiyatların düşmesini sağlaması bir nebze olsun rahatlama getirdi. Bu duruma marketler de el attı.

Tarım Kredi Kooperatif Market, Kurban Bayramı öncesinde tüketicilere destek olmak amacıyla kırmızı et fiyatlarında indirim yaptı. Market, düzenlediği indirim kampanyasıyla 400 gram yüzde 20 yağlı Map Tabak dana kıyma fiyatını 194,90 TL’ye düşürdü. Alım gücünün düşmesiyle kırmızı et tüketimi azalmışken, bu indirim tüketicilere ekonomik açıdan önemli bir avantaj sağladı. Tarım Kredi Market, aynı tarihlerde daha birçok indirimi de duyurdu.

ŞOK Market Kırmızı Et İndirimi

ŞOK marketin kırmızı et indirimi kampanyası, tüketiciler arasında büyük ilgi gördü. Tarım Kredi Market’in de bu kampanyaya dahil olmasıyla birlikte, diğer zincir marketlerin de benzer kampanyalar yapması bekleniyor. ŞOK market, kırmızı et ürünlerinde yaptığı indirimlerle vatandaşların bayram alışverişlerine destek oluyor.

Marketlerin Bayram Kampanyaları

Birçok market, Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et fiyatlarında indirim yaparak vatandaşların bayram alışverişlerini daha uygun fiyatlarla tamamlamalarına yardımcı oluyor. Zincir marketlerin bu kampanyaları, vatandaşların buzluklarını doldurmalarına olanak tanırken, bayram sofralarını da şenlendiriyor.

Ekonomik Avantajlar ve İndirimler

Tarım Kredi Market ve ŞOK marketin başlattığı indirim kampanyaları, tüketicilere ekonomik avantajlar sunuyor. Bu kampanyalar sayesinde vatandaşlar, yüksek fiyatlar nedeniyle kırmızı et tüketiminden vazgeçmek zorunda kalmıyor. Zincir marketlerin bu indirim furyasına dahil olması, diğer marketlerin de benzer kampanyalar düzenlemesine öncülük ediyor.

Kırmızı Et Tüketiminde Artış

Kurban Bayramı öncesinde yapılan bu indirimler, kırmızı et tüketiminde artışa neden oluyor. Vatandaşlar, daha uygun fiyatlarla et alarak bayram sofralarını zenginleştiriyor. Marketlerin yaptığı kampanyalar, kırmızı etin sofralardan eksik olmamasını sağlıyor.

Yazar: Doğuş Biçer
Yorum Yaz
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
<