Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun mahkeme kararıyla tutuklanmasının ve Konya Cezaevi'ne sevk edilmesinin ardından eşi Elvin Beşikçioğlu, kamuoyuna duygusal bir mektup yayımladı. Konservatuvar yıllarından bu yana 35 yıllık hayat arkadaşı olan eşine hitaben kaleme aldığı mektupta Elvin Beşikçioğlu, eşine olan derin sevgisini, hayranlığını ve ailesinin ona duyduğu gururu dile getirdi.

Mektubunda, Erdal Beşikçioğlu'nun kişisel özelliklerine ve siyasi duruşuna vurgu yapan Elvin Beşikçioğlu, eşinin dürüst, idealist, cesur ve çalışkan karakterini öne çıkardı. Beşikçioğlu, ailesi olarak eşlerinin her zaman arkasında duracaklarını ve halkın desteğiyle kenetleneceklerini belirtti.

Elvin Beşikçioğlu'ndan Eşine Destek ve Gurur Mesajı

Elvin Beşikçioğlu, mektubuna 'Aşkım, yoldaşım, sevgilim' ifadeleriyle başlayarak eşinin dürüstlüğünü, idealist kişiliğini ve ailesine olan düşkünlüğünü vurguladı. Eşinin yarattığı her işle gurur duyduğunu belirten Beşikçioğlu, onu 'dünyada gördüğü en çalışkan insan' olarak tanımladı. Ayrıca, siyasi yaşamda dahi omurgasını kırmadan, düşüncelerinden dönmeden yoluna devam ettiğini ve hesap gütmeden sadece halk için çalıştığını ifade etti.

Mektubunda, Erdal Beşikçioğlu'nun vicdanlı, ahlaklı ve boğazından kirli lokma girmemiş bir insan olduğunu belirten Elvin Beşikçioğlu, eşinin 'kirli dünyanın siyasi zemininde pırlanta gibi parladığını' dile getirdi. Aile olarak eşlerinin her zaman arkasında olduklarını ve onunla gurur duyduklarını defalarca yineledi.

“Biz Sonsuzlukta Anlaşma Yaptık Biliyorsun”

Elvin Beşikçioğlu, eşine yazdığı mektubun devamında, durumun netleştiğini ve kendilerinin eşinin arkasında bir 'dağ' oluşturduğunu vurguladı. Halkın ve sevenlerinin desteğiyle bu dağın daha da büyüyeceğini ifade eden Beşikçioğlu, eşlerinin sanatçı duyarlılığı ve vizyonuyla yönettiği belediye başkanlığı dönemindeki çalışmalarının lekesiz olduğunu belirtti. Sanatçı kimliklerinin getirdiği duyarlılıkla, eşinin halkın sevgisini kazandığını ve herkese örnek bir vizyon sergilediğini aktardı.

Mektubunda 35 yıllık evliliklerine atıfta bulunan Elvin Beşikçioğlu, 'Bak ilk ve son 32 yıl Erdal, elini bırakmadım sevgilim. Ölene kadar dedim, ama biz sonsuzlukta anlaşma yaptık biliyorsun' sözleriyle eşine olan bağlılığını ve sevgisinin zamansızlığını dile getirdi. Fizan'a dahi olsa eşini her evrende bulabileceğini ifade eden Beşikçioğlu, annesinin 'Taş yerinde ağırdır' sözünü hatırlatarak, eşinin değerinin hiçbir şekilde kapatılamayacağını vurguladı ve mektubunu 'Seni seviyorum' sözleriyle tamamladı.