Ünlü astrolog Nuray Sayarı, geçen yıl iş insanı Ahmet Destan ile dünyaevine girmesinin ardından yaşadığı ikiz bebek kaybı ve özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre önce ikiz bebek beklediğini kamuoyuna duyuran ancak daha sonra bebeklerini kaybeden Sayarı, Sinem Yıldız'ın hazırlayıp sunduğu televizyon programında hem hamilelik sürecindeki deneyimlerini hem de iş insanı eşiyle olan evliliğini tüm samimiyetiyle anlattı.
İkiz Bebek Kaybı ve Hamilelik Sürecindeki İtirafları
Nuray Sayarı, kaybettiği ikiz bebekleriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulunarak, bebeklerini kaybetmesine hiç üzülmediğini belirtti. 55 yaşında yeniden hamile kalmaktan dolayı bir utanma hissettiğini dile getiren Sayarı, bu özel durumu kendi çocuklarına dahi açıklayamadığını ifade etti.
Açıklamalarının devamında Sayarı, eşi Ahmet Destan'ın daha önce hiç çocuğunun olmamasının başlangıçta kendisini derinden üzdüğünü aktardı. İlerleyen yaşlarını ve geleceği düşündüğünü ifade eden astrolog, kendisi 64 yaşına geldiğinde çocuklarının henüz 10 yaşında olacağını ve ilerleyen zamanlarda onları kime emanet edeceği konusunda ciddi endişeler taşıdığını detaylandırdı.
Eşi Ahmet Destan Hakkındaki Çarpıcı Açıklamaları
Nuray Sayarı'nın iş insanı Ahmet Destan ile olan evliliğini anlatırken kullandığı ifadeler, magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Sayarı, eşi Ahmet Destan için oldukça dikkat çekici bir yorum yaparak, fakir adam gereksiz adam. Zengin, paralı pullu bir adam buldum ve evlendim şeklinde konuştu.
Önceki evliliğinde tam 25 yıl boyunca eşinden hiçbir maddi destek almadığını özellikle vurgulayan Nuray Sayarı, mevcut eşi Ahmet Destan'ın ise kendisine evler aldığını ve tüm yatırımlarını kendi üzerine yaptığını anlattı. Bu samimi ve bir o kadar da tartışma yaratan açıklamalarıyla Sayarı, özel hayatının bilinmeyen yönlerini ve evliliğine dair bakış açısını açıkça ortaya koydu.